fbpx

Impressiv Quickstep

perspectiv quickstepDe Quick-Step Impressive collectie van middelgrote laminaatvloeren zorgen voor een uitzonderlijk natuurlijk uitzicht en gevoel. Maar dat is nog niet alles: dankzij de unieke waterafstotende HydroSeal coating is Impressive laminaat niet alleen mooi, maar ook het meest waterbestendige laminaat ooit gemaakt.

Wat is een laminaatvloer?

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met als basis een watervaste, gelijmde HDF-plaat als kern. Alle Quick-Step laminaatvloeren bestaan uit vier verschillende lagen:

  • Een transparante, slijtbestendige bovenlaag die bescherming biedt tegen vlekken, schokken, krassen, schroeiplekken en huishoudelijke chemische producten.

Een decorlaag: een foto met zeer hoge resolutie van ecthout of echte tegels, die met een speciale druk techniek wordt gereproduceert en wordt afgewerkt met melaminehars.

Een uiterst duurzame, stabiele, vochtbestendige HDF-kernplaat die gelijmd is.

Een tegenlaag die garandeert dat de plaat perfect evenwichtig is en niet zal kromtrekken of doorzakken wanneer ze correct wordt geplaatst en onderhouden.

Het effect van een licht of donkere vloer.

Wist je dat je een ruimte breder, warmer, smaller, dieper of langer kunt laten lijken door te spelen met de helderheid van de vloer, het plafond en de wanden? Over het algemeen genomen laten lichte tinten een kamer groter lijken en doen donkere kleuren het omgekeerde. Met het Quickstep Laminaat is dat altijd mogelijk.

  • Wil je een luchtige, rustieke en tijdloze kamer?Dan is een laminaat vloer licht van kleur precies wat je zou moeten gebruiken. Door donkere meubels te gebruiken zorg je dan voor een mooie totaal eenheid.
  • Als je van contrast houdt, zal je donker laminaat Top vinden.Deze kan je combineren met lichte wanden of andere donkere kleuren om accenten toe te voegen. Pas wel op: een overdaad aan donkere kleuren geeft de kamer een zwaarmoedig, ingesloten gevoel. Zorg er dus voor dat er steeds genoeg lichte accenten zijn.

Schoonhouden van de Quickstep Laminaat vloer

Laminaatvloeren van Quick-Step zien er niet alleen goed uit; ze zijn speciaal ontworpen om ook zo te blijven. Het afgedicht laminaatoppervlak helpt allergieën te voorkomen en kan schoongemaakt worden met de Quick-Step microvezeldoek. Op die manier kun je nog jarenlang genieten van dat ‘nieuwe vloer’-gevoel.

De perfecte vloer voor iedere ruimte

Quick-Step vloeren zijn zeer veelzijdig, waardoor je ze in het hele huis kunt gebruiken. En dankzij het uitgebreide assortiment aan ontwerpen en stijlen – van klassiek tot trendy – kan het bijna niet anders dan dat er een Quick-Step vloer is voor elke ruimte in je huis.