fbpx

Zelf Gordijnen Maken.

Zelf gordijnen naaienBent u van plan om zelf gordijnen te gaan maken. Heeft u een naaimachine en de “Guts” om het te willen doen? Eigenlijk is het net als zingen, je moet eerst je mond openen. Of met lopen: het eerste been naar voren brengen. Met naaien is het ook zo, bedenk wat je gaat doen en meet de maten op en zet het op papier en overdenk wat er allemaal nodig is. Zet het maar onder elkaar op papier en probeer de volgorde er ook bij te zetten.

Misschien kunnen wij u helpen.

U heeft een mooie stof gezien en wil daar mee aan de slag. Misschien als wij u de stof en de materialen zoals band en haken (of ringband) er bij leveren en een lijstje met de volgorde dat het al wat makkelijker wordt.

ringband aan naaien
Ringband aan naaien

Wilt u de gordijnen op een stalen roede dan is een gordijn met ringen ingeslagen wel heel mooi. Wij leveren u het ring band wat heel makkelijk te bevestigen is aan het gordijn. Het stiksel ga je nooit zien want daar valt een klein flapje over heen zodat het altijd netjes lijkt. Het band is leverbaar in diverse kleuren.

Onze gordijn merken zijn Holland Haag, aHouseofHappiness, Dekortex, Vadain, Artelux en Your Edition.

Zie hier onder: aan de voorkant is het onzichtbaar en levert u altijd vakwerk.

ringband aannaaien

Aan de achterkant een gazen flapje waar u de stof in kunt leggen.

Zie hier onder voor de kleuren. Het mag ook best afsteken hoor. Wit gordijn met zwarte ringband (je zou het een volant kunnen noemen)

ringband

Kleuren mogen best accentueren.

Ringband

Mooi voor beeld en toepassing.

Alleen de stof of zelf naaien. Die optie kunt u aan klikken in onze gordijnen webwinkel.